Alčo, já bych asi spíš kupovala jednotlivé kusy. každopádně za sebe doporučuju měď. Je to pecka. Mám teda jen jeden hrnec, ale jede skoro pořád. Zvolila jsem takový ten ideální rozměr, ani velký, ani malý (myslím, že má průměr 22cm a je spíš hlubší) a vařím v něm skoro všechno. Navíc se dá dát do trouby, takže v něm i zapékám. Jen se nedá mýt v myčce, ale to se dá přežít. Do budoucna si jich koupím víc. Mrkni: http://www.zasilkovy obchod.cz/inshop/scripts/show.asp?page=medene-nadobi-morreti.htm (je to bez té mezery - zasilkovyobchod)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.