Měla bych jednu hloupou otázku - proč si ten kornout tedy nosí do školy, když si ho zase přitáhne zpátky domů a rozbalí teprve doma? U nás se kornouty nevedou, tak nemám zkušenost. Měla jsem za to (někde jsem kdysi zaslechla), že si děti sladkosti z kornoutu ve škole mezi sebou rozdávají a tím se seznamují a navazují nová přátelství. Takovou tradici jsem i chápala. Ale ty píšeš, že u vás si děti rozbalují kornout až doma, potom mi opravdu uniká, proč se tedy do školy nosí?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.