No jenže kromě chůvy je předpoklad využití ostatních služeb aktivní účast matky. Mě to zkrátka jde proti srsti. Chtěla jsem děti proto, abych se o ně starala a vychovávala je já sama. ne proto, abych je porodila a veškerý servis pro ně si zaplatila. Připadá mi to divné, zkrátka. Nevyhledávám moc ani kroužky, mateřská centra a podobně. Tak nějak si se svými dětmi vystačím v rámci rodiny. Alespoň dokud jsou batolata.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.