Děkuji za názory. Pokusím se s ním domluvit tak, že on dědictví odmítne, mně ustanoví opatrovníkem děťátka a já odmítnu za dítě. Prosím jen, jak se ustanovuje opatrovníkem? Formou notářského zápisu?
Jinak jsem přemýšlela a napadlo mně, že na nás tlačí s vyklizením bytu, protože jinak by to asi musel zařídit ten notář, ne? Jako nemyslím, že by si sám oblékl neoprén a gumovky a sám šel vykydat hnůj, ale jakože je to pro něj práce navíc. Jinak mně jiný důvod nenapadá.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.