| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Odmítnuté dědictví přechází na potomky a soud pak musí dětem ustanovit opatrovníka, který rozhodne, zda je v zájmu dětí dědictví odmítnout.
Takže jde to, ale protáhne se to.
Pokud nejsou děti, neměl by být problém.

Jinak já jsem to řešila nedávno, taky jsme chtěli odmítnout něco za znovuotevřeného dědictví po dědovi(který je už 30 let po smrti), ale notářka nám vysvětlila případné komplikace, takže příbuzní mě dali plnou moc, s tím, že si přejí, aby bylo dědictví převedeno na mě.
Zdědila jsem pozemek na druhém konci republiky v hodnotě 182,- Kč a zaplatila notářský poplatek 720,- Kč. Prostě dokonalej kšeft~t~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.