Zdravím všechny přítomné a prosím ev. o radu. Poskytovatel internetu nám poslal dopis, dle kterého údajně dlužíme cca 8000,- (nezaplacená instalace, měsíční splátky...) a že pokud nezaplatíme, rozjedou exekuční řízení. Já mám však potvrzení z banky, že vše z účtu odešlo. A teď nastává problém. Majitel firmy mi nebere tel., když už ho vezme, jsou to jen sliby a pak ho zase nebere. Dal mi kontakt na jakousi osobu - prý jeho účetní, která mi na maily taky neodpovídá. V místě bydliště i firmy nikdo a já teď řeším, jak celou věc ukončit. Poslala jsem 2 doporučené dopisy na fakturační adresu firmy i na adresu bydliště majitele, ve kterých požaduji ukončení smlouvy a potvrzení o bezdlužnosti. K těm byly přiloženy i kopie potvrzení z banky. Dále jsem odeslala 3 maily stejného znění na majitelovy 2 adresy a na mail účetní. A prostě se nic neděje. Asi mi nezbude, než řešit věc přes právníka, ale to beru jako to poslední. Policie to neřeší - nebyla naplněna skutková podstata trestného činu - to je i logické, poradili mi ČOI - tam je to taky nezajímá...a já už teda fakt nevím... Nemá tady někdo z vás podobnou zkušenost, ev. jak jste ji řešili??? Jo a do televize teda nejdu!