Přidat odpověď
Mám dlouholetý trénink, takže u nás např:
Mám výcvik, takže tady je pár variant:
Doma plněné bagety
- světlá, kuřecí plátek, česneková pomazánka, čínské zelí
- světlá, uzené maso, hořčice, rajčata
- tmavá, pečené maso, tvrdý sýr, salátová okurka
Chleba se sekanou a okurkem, chery rajčata
Rýžové a těstovinové saláty
Rýžový nákyp s jablky
Palačinky plněné tvarohem nebo naopak špenátem a mletým masem
Listové těsto nasladko (štrůdl s jablky či tvarohem) i naslano (salám, sýr, kečup, koření)
Bramborový salát s pórkem (vařené brambory, olej, sůl, pepř, pórek - v originál receptu je ještě citrón, ten nemá dcera ráda)
Grilované či pečené kuře, chleba
Salát s čerstvé zeleniny s nakrájeným kuřecím řízkem a pečivem
Buchty
Jogurtové mléko v uzavíratelné flašce, miska s musli.
Základem jsou kvalitní suroviny a slušné krabičky na přepravu, některé věci jsem i vakuovala ale to bylo spíš při převozu v létě na dlouhé vzdálenosti do zahraničí.
Co se týče množství - jako patnáctiletá snědla 7 rohlíků nebo 4 dvojkrajíce chleba s příslušenstvím, ve druhé krabici měla zhruba půl kila ovoce nebo zeleniny - to byla dopolední a odpolední svačina v době plného tréninku, když netrénovala naplno, stačilo jí to i na oběd.
Předchozí