| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Dobry den potřebovala bych poradit sem na rodičovské dovolené beru 3800kč a ktomu jsem sama dostala jsem exekuci na majetek a zablokovali mi účet tak sem si musela nechat posílat peníze na složenku ze ktere mi naštěsti nemohou nic sebrat,domluvila jsem se na splatkovém kalendáři že budu splácet aspon 800kč měsíčně niní mam jednu spalátku zaplacenou ale problem je v tom že natu druhou splátku co bych ted měla zaplatit mi nezbývají peníze syn nastupuje od 1zaří do školky a ja ho nato musim vybavit a nakoupit mu vše potřebne a že toho je dost~a~ samozřejmě další měsíc zaplatím ale mam hroznej strach co se bude dít až se dovi že nejni zaplacena druhá splátka~f~nemáte stím prosím někdo skušenosti?děkuji mockrát

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.