Ale to jsou jen takové "married woman legends"...
Ve skutečnosti to tak vůbec být nemusí a dost často ani není. Já neznám moc žen, které by v jakémkoli muži, natož ženatém, viděly nějakého prince na bílém koni bez jediné chybičky.
Každý člověk někdy prdí nebo je nepříjemnej a součást každého chlapa jsou propocené ponožky a nošené (mnohdy i několik dnů po sobě) trenky. Nějak si neumím představit vztah s jakýmkoli mužem, který by spočíval jen v tom pěkném, pozitivním... a je jedno, jestli jde o ŽM nebo neŽM.
A stejně tak neznám partnerství/manželství, která by se rozpadala kvůli tomu, že se najednou ty trenýrky objeví na scéně a z prince na bílém koni je rázem rytíř hnědého pruhu. Možná existují, ostatně pitomců a pohříchu nezralých osobností běhá po světě až dost, ale já je znám jen z literatury nebo již zmiňovaných "MW legends".
Vztahy se rozpadají ve většině případů kvůli zásadnímu nesouladu povah, nekompatibilitě dvou jedinců, kteří ten vztah tvoří.
Nicméně - stále nechápu, oč zakladatelce přesně jde. A to jsem se snažila číst celou diskusi opravdu poctivě.