jak jsem se dotoho dostala?svou blbostí doted se mlatím o zed do hlavi proč sem byla tak blbá,tak to napišu nak se skratce byli vánoce a ja byla bez peněz znala jsem jednoho pána asi měsíc a on se mi nabýdl že mi pujčí na směnky kolik budu chtít a s malou splátkou já kráva pardon souhlasila
pujčila jsem si 8000kcč a splacela 300kč měsíčně vždy k 15 v měsíci jenže když mi zbývalo doplatit asi 2000kč tak sem jednou přišla se splátkou až 18 přišla pozdě mateřská a on mi řekl že už to nechce že už mi nevěří jen kvuli tomu že jsem se o 3dny spozdila a že to vše chce najednou doplatit jenže to jsem si ja nemohla dovolit řekla jsem to mamce a ta že to zamě doplatí on nejdřív souhlasil a když zaním mamka šla tak ji řekl ne ja si to odvás nevemu chci to od vaší dcery nechapala jsem a mamka taky ne a měsíc nato mi začali chodit papíry o exekuci než sem se stačila stoho vzpamatovat přišel mi dluh 35000kč
jen kvuli 2tisíc a v papírech on udal že jsem mu nezaplatila ani jednu splátku
což nejní pravda a ja to nemám jak dokázat protože pomě chtěl abych jak mu předám 300kč a on mě mojí směnku tak chtěl abych jí předním roztrhala a ja to udála ted sem to mohla použít a dokazat že jsem platila jenže ted nemám žadný důkaz,je mi jasný proč to udál vědel moc dobře jak lidi podvíst a umě se mu to bohužel povedlo
měl by se stidět tahat peníze z matky na rodičáku
omlouvám se za hrubky píšu rychle