nic Zufi. Nic. musím si dělat srandu ze všeho..i na Breivika a Norsko znám spoustu vtipů..černého humoru..proč? protože kdybych to všechno měla řešit, a truchlit, tak bych se zbláznila..nemysli si, že nevím, jaká zvěrstva se páchala v koncentrácích...určitě o tom víš víc, než já..a není mi to jedno...ale věšet se nebudu..ty jsi jeden extrém, já druhý. srovnáváš dnešní problémy s tím, co ti lidé zažili kdysi..já ne..vidím to kolem sebe..nedávám to za vinu těm lidem, ale státu..a víš moc dobře, jak to myslím..jen nechceš slyšet a číst..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.