Ahoj,jsem v 33tt a jsem prvorodicka.Rozhoduji se kam mam jit rodit a tak si ctu diskuse na PCA porodnici a HK. Celkovy dojem je asi ten: vsude je neco.Jak v PCA tak i v HK jsou lekari a personal,kteri jsou mily a naopak.Jelikoz jsem z PCA tak jsem spise pro PCA porodnici myslim,ze i z duvodu nejakych komlikaci budu rada kdyz me manzel co nejdrive sveri do rukou profesionalu nez se trmacet jeste dalsich 20 minut v bolestech. Vim jak je to pro kazdou maminku dulezite,aby v tak dulezitou chvilku jako je porod bylo vsechno tak jak ma proto i ja mam sve obavy,ale verim,ze i kdyz personal nebude mit pri mem porodu zrovna tu nejlepsi naladu to ocekavane shledani s miminkem za to stoji.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.