AHoj všem, jsem snažilkou již rok a půl a díky Vašim radám jsme objevila tuto metodu, která mě moc zaujala a mám zase novou naději.Měření dělám teprve něco přes týden, tak jsem zatím moc nezjistila (pouze to že moje teploty jsou v porovnánín s ostatními dost vysoké asi 6.DC jsem měla 37,4 nyní to malinko kleslo). Zajímalo by mě, zda by někdo nevěděl, když podle teplot zjistím, že došlo k samovolnému potratu(odumření plodu)jak je popsáno v jednom z příkladu, co by mohlo být příčinou a co se s tím dá dělat. Mám třeba z jiných zdojů zjištěno, že moje hormony jsou v nepoměru.Mnoho progesteronu a málo estrogenů-je možná souvislost? Celou dobu našeho snažení má totiž cyklus velice nepravidelný(dlouhý). Děkuju za rady
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.