Jity: Ty brďo, tak s těma bradavičkama ti fakt neporadim,ale můžu se zeptat jedný méééc šikovný kožařky - kamarádky.V pondělí ti dám vědět.
Pokud jde o ty nevolnosti,tak jak už jsem tady psala, ve středu mi bylo fakt ouvej.Tak zle mi ještě nikdy nebylo.Ale od té doby,musim zaťukat,úplně jako by se moje tělo obrátilo k lepšímu.Jestli mi tím chtělo naznačit,že jsem si nevolností užila dost a že tou největší končíme,tak to bylo fakt docela dobrý.Teda,no,je mi pořád tak nějak na omdlení,ale vyloženě nevolnosti docela ustoupily.Pravdou je,že ve čtvrtek i v pátek jsem celé dopoledne v práci cucala zázvorová lízátka,ale dneska jsem bez lízátka a zvládla jsem i rybí polivku a babiččino mastné kuře
)Tak kéž už bude líp,protože tu středu jsem tady seděla jak bluma a přísahala jsem,že už v životě žádný další dítě nechci.Celej porod je procházka růžovým sadem proti tomu,co mu hlavně ze začátku celého těhotenství předchází...
Jinak ten UZ ve 13.tt,fakt nevim,proč mám být hodně napitá,ale jak jsem řikala,jen mi sahne na břicho sondou(a nedejbože dovnitř),tak letim na záchod
)Pak vám povim,proč jsem měla být napitá.Jdu tam 14.9.
A jak vám je,konečně když se počasí umoudřilo?Manža s malou mi říkají zmrzlino,je mi pořád zima,v zimě i v létě,ale dnešek si fakt pochvaluju.Sice jsem kraťasy vyměnila za tepláky,ale jsem za ně ráda.Ta vedra byla naprosto šílená.Je mi líto těhulek,co mají termín za chvíli,těm muselo být fakt ouvej...