| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

ahoj jak mám dokázat, že nejsem lhářka? O víkendu jsem byla dopoledne na koupališti. Pak se mamka zmínila, že možná pojedou večer brácha se skorošvagrovou ale že chtějí být sami. Tak jsem se na to ptala bráchy po obědě. Ten řekl, že už jsem byla s tátou dopolednříe a že půjdou sami. Večer se pomalu začali chystat a tatka začal ať jedu s nimi. Říkala jsem mu, že mě tam nechtějí, že brácha bude nadávat. Přesto mě ještě před známými dostrkal, že mám jít že je to přece můj bráchat. Šel se obou dvou zeptat jestli můžu jet a nic proti tomu neměli. To jsem ale zatím nevěděla já tak jsem bráchově přítelkyni řekla, že brácha říkal že půjdou sami dva a byl by naštvaný kdybych se jim tam vetřela. Ať to s ním neřeší. Jenže brácha přítelkyni řekl, že to není pravda že nic proti tomu abych jela nemá. Byla na mě dost, naštvaná protože si myslí že jsem jí lhala, abych ho očernila. Mě to překvapilo snažila jsem se to vysvětlit, ale nevěří mí. Brácha mi dneska přišel nadat, že jsem jí lhala do očí ale já můžu přísahat že toá říkal že by chtěli jit sami. Tak na mě hned vyletěl táta jaký jsem debil neschopný a podobně a jak mě vyrazí z baráku. Vytočilo mě to tak, že jsem si už vzala pásek a chtěla jsem to všechno skoncovat oběšením. Fakt už nevím jak dál.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.