Přestaň poslouchat okolí. Já si v 18-ti pobyla na vlastní žádost 6 týdnu v psych. léčebně. Samozřejmě, že si ze mě spolužáci dělali prdel, že jsem magor a cvok. No a? Já věděla, že buď půjdu tam nebo se nedožiju maturity. V širší rodině si zřejmě mysleli to samé. A co se povídá u nás ve vesnici-potkala jsem v té léčebně manžela, máme spolu dvě děti, a to považ, je o dest let starší a mě je 22! taky jsem se dozvěděla, že mě mlátí, že mu zakazuju fotbal, že jsem znova těhotná...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.