Předem podotýkám, že jsem menšinová žena. Pro mě je nepřijatelné čekat, zda se dobře vdám, zda se mi z miláčka případně nevyklube dement a já nebudu muset volit mezi překousáváním ohavností do konce života a vrháním se do náruče dalšímu princi. Mám nutkání dokázat se postarat sama o sebe, i z toho důvodu jsem si VŠ nakonec dodělala. U mě je to taky důsledek nelehkého dětství, z mého otce se vyvinul tyran a despota a matka, vyučená prodavačka, měla opravdu co dělat, aby po rozvodu uživila 3 děti.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.