Marje, já jsem alergická na tyhle "genetické předpoklady" hele můj švagr má maminku učitelku na gymnáziu a pak na VŠ, jeho otec byl úspěšný architekt. Oba dva se představovali tituly a mysleli si bůhvíco...a mají dva syny jeden je zedník druhý opravář zem. strojů. Moje maminka byla dělnice v zemědělství otec kovář a je nás pět a z toho tři VŠ a dvě SŠ (jedna tedy nástavba). A kdykoli se švagrovo rodiče setkali s mými tak říkali..."jakpa je toto možné, vy jste jen vyučení a máte děti studované a my...
Už jen z toho jak o svých dětech mluvili mi bylo mdlo...
Osobně budu ráda když moje dcera bude v životě dělat to co jí bude bavit a ještě i uživí, když na to bude třeba VŠ ať jí studuje ale nebudu na tom trvat.Ale zaopatřený manžel je byl, je a bude plus.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.