ten tebou uvedený důchod si znásob dvěma vím,že i tak to není moc, já mám těch 3800....ale to je naše volba jí ještě přemlouvali,že do důchodu nemusí. sama chtěla a argumentovala (jak mi říkala), že mi taky chce pomoci a hlídat vnoučata, což do té doby jsme po ní nechtěli jako pracující babičce (teda jednou jsme to zkusili a nepochodili tak více jsme se neptali).pořídila si také psa a stran starosti o něho zase nemůže hlídat.musí ho chodit venčit.je fakt že pes neodmlouvá.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.