| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak já mám také názor jiný než většina zde diskutujících. Pracuji ve firmě mezi spoustu VŠ, méně SŠ. A můžu říct, že spousta (ne všichni) VŠ je fakt totálně nepoužitelných, bohužel u pár případů musím říct snad až hloupých, jednostranně založených. Můžu říct, že to co jsem tady už párkrát viděla mě samotnou odrazuje od studia VŠ, na které se chci teď dát z důvodu, abych si splnila sen. Bohužel vysněné povolání bez toho nejde a místo abych řešila, jak to skloubit s mateřstvím apod, řeším obavu z toho ať nedopadnu stejně jako oni ~t~
Tímto se všem chytrým a rozumným VŠ omlouvám, také znám pár takových, přirozeně inteligentních, kteří si udělali třeba i dvě VŠ.
Fakt ale nemusím styl učení věčně našprtaných jedinců, kteří pak když je někdo vytáhne z kontextu nejsou schopni říct ani jednu rozumnou větu ~7~ Nechci někoho urazit, ale dnes po přečtení části této diskuze to fakt muselo jít ven, tak se omlouvám :-)
Chlapa jsem si nikdy podle vzdělání nehledala, u mě prostě funguje jen a jen chemie, která je spojena samozřejmě s tím, že u nějakého pablba i asi nezafungovala, ale v životě to při výběru partnera nehrálo roli. Pokud podle toho někdo vybírá, tak ale neodsuzuji.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.