Tak já mám také názor jiný než většina zde diskutujících. Pracuji ve firmě mezi spoustu VŠ, méně SŠ. A můžu říct, že spousta (ne všichni) VŠ je fakt totálně nepoužitelných, bohužel u pár případů musím říct snad až hloupých, jednostranně založených. Můžu říct, že to co jsem tady už párkrát viděla mě samotnou odrazuje od studia VŠ, na které se chci teď dát z důvodu, abych si splnila sen. Bohužel vysněné povolání bez toho nejde a místo abych řešila, jak to skloubit s mateřstvím apod, řeším obavu z toho ať nedopadnu stejně jako oni
Tímto se všem chytrým a rozumným VŠ omlouvám, také znám pár takových, přirozeně inteligentních, kteří si udělali třeba i dvě VŠ.
Fakt ale nemusím styl učení věčně našprtaných jedinců, kteří pak když je někdo vytáhne z kontextu nejsou schopni říct ani jednu rozumnou větu
Nechci někoho urazit, ale dnes po přečtení části této diskuze to fakt muselo jít ven, tak se omlouvám
Chlapa jsem si nikdy podle vzdělání nehledala, u mě prostě funguje jen a jen chemie, která je spojena samozřejmě s tím, že u nějakého pablba i asi nezafungovala, ale v životě to při výběru partnera nehrálo roli. Pokud podle toho někdo vybírá, tak ale neodsuzuji.