tak zas tak brutální to není - nechala jsem si nastřelit v dospělosti asi 5 naušnic
a nehla jsem ani brvou. Byla to vteřina.
U mé dcery to nastřelení bohužel bylo zkomplikovánou vadou na pistolce + to,že si doktorka dobře nepodržela hlavičku miminka - respektive zdr. sestra. Zážitek pro nás jako pro rodiče prvního dítěte to byl hrozný,protože jsme samozřejmě měli pocit,že jsme svému milovanému miminku tak ublížili,že nás za to bude do smrti nenávidět. Což bylo tehdy přecitlivělé. Dnes když má dcera za sebou mnohem drastičtější lékařské zákroky již pohlížím na nastřelení jako na prkotinu.
Kdyby chtěla dcera dnes nastřelit naušnice - 5 let dopadlo by to mnohem hůř, po prvním nastřelení by řvala jak tur a druhou naušnici by odmítla. Stačí nám odřené koleno nebo odběr krve a máme co dělat aby jsme ji uklidnili.
Mmch takový odběr krve z žilky na předloktí,která je dost blbě vidět a odebrání tří zkumavek krve byl teda teror...
Zakladatelko neboj - bude to prostě chvilka. Plastové naušnice nevím - přijde mi,že ten plast to snad ani nemůže pořádně propíchnout. Navíc mi ta chirurgická ocel přijde lepší.