| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ecim, já jsem naopak z možnosti podobné školy docela nadšená. Jenomže moje motivace ke studiu (které jsem nedala, protože jsem prostě potřebovala vydělávat) je trochu jiná než získání titulu. Ten k životu nepotřebuji. Ani k práci, vlastně mi k ničemu nebude, má pracovní pozice se nezmění.

Jenomže různá školení apod. přestala stačit. A to jsem absolvovala i některá dlouhodobější.

Prostě se ráda učím a potřebuji pospojovat svoje vědomosti, začala jsem samostudiem učebnic již před určitou dobou a zjistila jsem, že to prostě nestačí, že leccos potřebuji vysvětlit.

Takže pro případy jako jsem já je podobné školství naprosto ideální, ještě bych se obešla bez případného zkoušení, jen kdyby mne nechali tam být a poslouchat ty profíky v oboru a za odměnu by si mohli nechat ty tituly ~;) pokud by tedy případně k získání některých došlo ~t~~t~~t~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.