| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Neboj, neberu si to osobně, jak jsem psala, má motivace je někde jinde a v tom máš pravdu.

Na téhle soukromé jsem tedy opisovala vysvědčení nejen maturitní už při přihlášce, dělali jsme testy - matiku, obecné studijní předpoklady atd.

Už kdysi jsem se nechala prolustrovat psychologem, mám potvrzeno, kde budu muset dřít a kde to půjde tak nějak samospádem, protože ta letitá praxe je někde znát, takže vím, že třeba na matiku budu shánět doučování, až se mi bude od zadečku prášit, protože vyhodit se kvůli matematice nechat nechci, když mne baví ostatní předměty, kvůli kterým tam jdu. Já miluju ekonomii, sociologii apod. předměty, které můj muž nazývá úchylnostmi.

Studovat jako jednotlivosti to prostě nelze, takže nic jiného nezbylo... pokud mne tedy přijmou (po těch testech) legrace teprve začne.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.