Ecim, proto jsem nešla na školu hned po střední, ač jsem udělala přijímačky a přijali mne. Rodiče by mne asi podporovali, ale boháči zrovna nebyli, já brigádničila už na střední, abych se mohla alespoň oblékat. Prostě jsem potřebovala peníze.
Taky to tak vidím. Ona to nebude případně legrace ani tak - máme dvojčata a hypotéku.... pokud budou studovat obě, tak finančně - potěš koště.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.