| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Mám zvláštní pocit z mojí sestry. Je jí 24, má SŠ, ale pracovat se jí moc nechce. Kdysi řekla naše babička "ta se pro práci nenarodila" ... Do práce tedy chodila, pak byla na pracáku, což jí vůbec nevadilo, jakmile přestala mít nárok na podporu, zase si něco našla. V tuhle chvíli už 2 měsíce marodí .... prý se zádama. Když jsem se jí ptala, jestli to nevadí někomu v práci, tak prý jak by to mohlo někomu vadit, že je snad nemocná. No, vidět jí šéf den co den během vycházek na koupališti, asi by se mu to taky moc nelíbilo. Nemocenskou má dost podobnou tomu, co si vydělávala, takže ji nic netrápí. Do práce nechodí, že by ji to bavilo, ale aby měla nějaké peníze. Být doma a prolenošit den pro ni není nuda. Máte ve svém okolí taky takové flákače? Paradoxně rodiče, u kterých stále žije, ji v tomhle životním stylu podporují. Naopak moje rodina, kam jsem se provdala, jsou úplně jinačí. Jsou pracovití, ctižádostiví, chtějí něco dokázat. A to nemluvím o tom, že z našich daní platíme tyhle nepracanty.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.