| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Marioneto - ono to tak úplně pravda není...
Můj muž má VŠ, je veterinář. Hledal práci 2 roky, byl ochoten dělat COKOLI, našel nakonec práci v malé vsi kus od nás, dojíždí tam cca 15 km a dělá POMOCNÉHO STROJNÍKA.....
Já mám SŠ - jsem vychovatelka, pracuji v oboru
On nosí domů v čistém 12,5, já za 1 a půl úvazku (60 hodin týdně včetně dvou nocí) cca 14. Tady přes naše vzdělání máme dokupy 26,5 měsíčně a dost "brečíme" ....
Splácíme dluhy - 5 tisíc měsíčně, které jsme si u kamarádů a rodiny půjčili v době, kdy jsem pracovala jen já. Starší dcera chce jít od příštího akademického roku opět studovat, takže když splatíme cca 50 tisíc, začneme podporovat dceru (cca taky 5 tisíc), takže to vypadá, že následujících 5 let musíme přežít s 21,5 tisíci měsíčně (s mladší dcerou na víceletém gymnáziu....)...
Přesto, že jsme takto dopadli, budeme rádi, když obě dcery vystudují VŠ. Ale hlavně chceme, aby dělaly v životě něco, co je bude bavit a co budou dělat s chutí - pokud se mladší rozhodne, že chce být třeba cukrářkou, může se vyučit cukrářkou a hotovo...
Simča ~b~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.