Přidat odpověď
Ananto, hezky zjednodušující tvrzení.
Znám pár lidí z managementu (a většina z nich má školy). Zrovna zdravě se nestravují, žijí dost ve stresu, ale to je i o povahách, a ze sezení mají hemeroidy, případně z nezdravého jídla nebo nepravidelného stravování a stresu jiné potíže.
Myslím, že všechny vrstvy obyvatelstva se vzájemně doplňují a potřebují. Někdy bych radši dělala něco rukama a měla čistou makovici, někdy jsem ráda, že dělám to, co dělám (živím se převážně hlavou - taky mi dobře roste zadek - sportuju a snažím se jíst málo, to zase jo, někdy je to dost stresující), ale velice dobře si uvědomuji, že potřebuji pekaře, popeláře, řidiče, učitele, lékaře a vůbec.... také si lidí, co umějí něco jiného a třeba rukama - cením, vážím, tyhle tabulky nemám ráda.
Prostě zjednodušování čehokoliv mi nesedí už z principu. A ne, neměnila bych s pekařem. Jen... někdy.... to je takový ten pocit, kdyby ta pekařka měnila se mnou a za pár dní třeba zjistila, že i poklidná práce v kanclu může být dost úmorná.....
To můžeme protřepat řidiče.... co kroutí volantem v autobusech hezky v klidu v teple
A ono v zimě naprd, náledí, v létě vedro - za sebou 40 lidí a na silnici samý magor....
všechno má svoje
Předchozí