| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Kulili, to s tím manželem jsem psala já. Já zase nemůžu pochopit, jak někdo může s někým chodit a teprve zpětně zjistit, čím ten člověk je a jaké má vzdělání. Já na to, aby u mě přeskočila jiskra, potřebuji toho dotyčného více znát. A je mi naprosto ukradené, kolik lidí postupuje stylem "s někým se vyspím a pak se uvidí". Tenhle styl je mi v lepším případě k smíchu a v horším se mi silně příčí.

A hlavně - každý si může hledat partnera, jak uzná za vhodné, nemyslíš? Když si bude věřící hledat partnera stejného vyznání, tak ho taky budeš považovat za blázna? Když nekuřák bude chtít výhradně nekuřačku, protože jsou mu kuřáci fyzicky nepříjemní a kouření nesnáší, taky si budeš ťukat na čelo? Když aktivní sportovkyně nebude stát o gaučového povaleče, tak také? Když kluk, kterého přitahují baculky, nebude chtít štíhlou holku, protože se mu nelíbí, tak také? Když holka, která si myslí, že sex patří jen do stálého partnerského vztahu, odmítne schůzku s děvkařem, který klátí ženské jak na běžícím pásu, protože hledá vztah a ne povyražení na jednu noc, tak také? Když se holka, co chce žít celý život na vsi, se s klukem rozejde ve chvíli, kdy zjistí, že on se nechce hnout z velkoměsta? Co je proboha tak strašně nepochopitelného na tom, že si lidé hledají podobné protějšky? Dělá to většina lidí, ale jen málo z nás to dokáže říct na plnou pusu.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.