P.S. To s tou nezaměstnaností už dlouho neplatí - dneska už některé obory produkují tolik absolventů, že jsou někteří rádi i za místo za kasou (teta dělá šéfku obchodu s elektronikou a dost studentů zejména ekonomických směrů u ní takhle končí...). No a co se týče obezity, tak mi to přijde spíš jako oxymorón )protimluv) - protože vysokoškoláci mají častěji sedavé zaměstnání, tím pádem méně pohybu a tím pádem snadněji přibírají. přidej k tomu stres ze zkouškového a při špatné konstelaci pomalého metabolismu se dítko může do obezity dostat už na VŠ. Já sama jsem na VŠ přibrala 10 - 15 kg prostě a jednoduše nepravidelným režimem, stresem a nedostatkem pohybu (teď už jsem se hýbat začala - za pět minut dvanáct)........
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.