Přidat odpověď
Já nevím, rovnou mi řekli, že to v mém věku už nemá smysl prodlužovat a já s nimi souhlasím. Já myslím že mám neprůchodné vejcovody, jinak si to nedovedu vysvětlit.
Deni, vnitřně si to nesrovnám, protože to prostě celkově odporuje mojí životní filozofii a já opravdu nadřazuju "duchovní" cestu nad pudy a chtění, ono to zní tvrdě, ale když vím co vím o tom proč tu jsme, tak to se nedá ničím už měnit, to je jako bys chtěla sama sebe přesvědčit o tom, že 1+1 nejsou dvě. Jediné co mě omlouvá je, že si nesem zcela jistá, že je to tak zlý počin a že připouštím, že se mýlím a u žen, které velmi touží po dítěti a mají ho jako smysl si celkově myslím, že to není "hřích". U sebe mám pochyby jestli už nechci od života něco navíc, to je totiž individuální, když dva dělají totéž není to totéž, tohle myslím z hlediska karmy platí spolehlivě, vždy záleží na motivaci a na tom co je člověk ještě schopen unést (bezdětnost). Přece B.h není tyran, aby někoho trestal za to, že klesne pod nákladem, který už neunesl.
Předchozí