| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Dobré odpoledne.
Před pár týdny mi zemřel tatínek. Zemřel velmi předčasně, relativně náhle, sotva překročil padesátku. Je to strašné... Jsem věřící a víra mi moc pomáhá, věřím, že se s ním zase jednou uvidím, ale i přesto mi je špatně fyzicky i psychicky. Mám velké problémy se spánkem, s padáním vlasů, točí se mi hlava, zhoršil se mi ekzém, bývá mi špatně od žaludku, problémy se střevy; přijdu si chvílemi úplně bez síly a energie. Mám hodně práce a učení, ale nemohu se soustředit, mám výpadky paměti a velmi často na mě přichází vlny vzpomínek a myšlenek, fantazírování ve stylu "co by, kdyby". Trvá to ale často i hodiny a já nevím, jak to zastavit - ruší mě to a vadí i při běžných domácích pracech... Je to jako deka, která člověka dusí. Mívám i hodně špatné sny, které mě na půl dne rozhodí. Mám tendence unikat - třeba sledováním filmů a čtením netu, což je často na úkor mých povinností. Ale nějak si nedokážu pomoci ~n~ Na jedné straně mám pocit, že musím něco udělat, na druhé straně to moc nejde. Mám taky velký strach o zbytek rodiny, který na tom není dobře - psychicky i též fyzicky. I toto je trochu dilema - ráda bych jim pomohla, i se o to snažím, ale vlastně vůbec nevím, jak, a taky, nevím, jak se vlastně správně chovat k mamince, pro niž je to ztráta největší - když dám průchod smutku, je smutná ještě více, když se snažím být veselá, taky to není dobré... A zvláštní je, že já vždy uplakaná, najednou jako by mi vyschly slzy a nejde mi brečet ~7~ Zažívám šílené stavy a vůbec nevím, jak "se normalizovat".
Kdo z vás si tím prošel - prosím, poraďte - co vám pomohlo? Jak se mám donutit normálně fungovat, pracovat a učit se?
Moc díky, MN

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.