Je....tchán takto chodil 20 let jen na pár pivek, dnes bez nich nemůže existovat, když onemocněl a nemohl do hospody měl absťák... Každý den aby fungoval musí mít hladinku kterou si udělá třeba z krabicovýho vína... Můj otec taky chodil po práci na jedno, jako dítěti mě vadil ten smrad co z něj potom šel a též to že místo aby se mi po práci na chvilku věnoval dřepěl s chlapama v hospodě...ten naštěstí závislý není... Naštěstí můj manžel si dá pivko jen pýárkrát do roka, domů ho nekupuju jen když má přijít návštěva
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.