Dbám na důstojnost svých dětí. Syn to prohlášení mj, četl, než mi ho dával podepsat, kdybych ho poddepsala, dala bych mu najevo, že mu tak plně nevěřím, i když mi opravdu nedal jediný důvod ani v jiném směru - zatím byl vždy spolehlivý. Takže jsem si s ním raději promluvila a řekla mu, že veřím, že mne nezklame. Fakt mu veřím. Ale ne slepě. Všimla bych si. A kdybych si nevšimla a škola pojala podezření, tak bych to okamžitě řešila. Ale důvěra je pro mne primární.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.