Bin, já mám zrovna hodně zaneprázdněného manžela pracovně, hodně i mimo ČR atd. a máme děti 3 a 8 let a vždy, když je nějakou dobu pryč apod. vidím rozdíl na jeho vztahu k dětem (resp. ne jeho vztahu, ale dětí k němu), starší už to víc chápe, tam to není tak vidět, ale na malé... fíha, když máš to srovnání, když se táta stará a nestará... tak bys ho možná k prckovi více přitáhla
manžel když to jde, tak pak se snaží s dětma být hodně, protože to sám vidí, že to je jediná cesta...
jinak, pro mě je tedy velký rozdíl být pryč pracovně a sedět 2 hodiny denně v hospodě... navíc by se i syn zřejmě dost divil, proč když může blbnout táta s nima v bazénu sedí raději v hospodě... i děti chápou rozdíl, musí být v práci / nemusí být v hospodě...
navíc, psala jsi, že pracuje 12 hodin denně, pak 2 hodiny v hospodě, kdy tedy je ten skvělý táta a partner??? v noci, když všichni spí?
a také moc nerozumím, proč ta témata... mi to tedy také přišlo, že vlastně přesvědčuješ sama sebe, že pohoda... no, jedno dítě, žádné dítě... třeba se se dvěma váš vztah přesune z hospody více domů