Přidat odpověď
Nedávno jsem zjistila, že je mi manžel nevěrný.... Nejprve jsem našla v PC adresy na erotické masáže (když budu hodně tolerantní, tak budiž...),pak ale i horší věci... Nevymazal pitomec svoje přihlašovací jméno, ukázalo se mi v nabídce když jsem se já přihlašovala na email. Nejdřívě mě to netrklo, ale pak nevím proč jsem projela pár erotických serverů a na jednom jsem ho našla jako "diskutéra" (dali se tam vyjet příspěvky podle přihlaš. jména autora, které nechal v nabídce přihl.jmen na seznamu). Zpočátku jsem doufala, že to je náhoda, přezdívek může být, ale jak jsem jednotlivé příspěvky pročítala, na 99% jsem přesvědčená, že je to on. Píše tam od roku 2007 (starší syn měl v té době 7 měsíců), za tu dobu jsme se 3x stěhovali a vždy ten časový údaj odpovídá lokalitě, o které diskutuje (kam chodí na erot.masáž, kontakty na sex atp), dokonce se jednou zmínil o minulém povolání, což taky sedí. Nenápadně jsem se ho zeptala, jak se na seznamu to přihl. jméno vzalo - prý se jednou anonymně přihlašoval kvůli nějakým kuponům na slevy... Dělám, že mu to věřím, ale jsem z toho vyřízená. Momentálně spolu moc nekomunikujeme, krize, chodíme do manželské poradny, ale to trvá pár měsíců a on to už provozuje 4 roky.... Pokud v tom jede, tak ví, že já vím (muselo mu to dojít podle toho, jak jsem se na to jméno ptala),ale oba děláme, že to nevím... Zapeklitá situace. Pokud ho donutím, aby se přiznal, nebudu s ním moct žít dál (máme 2 malé děti, hypotéku, a já nemám kam jít), pokud budu mlčet, tak s tím sám nepřestane. Zjistila jsem to minulý týden, zítra máme jít do manželské poradny snažit se krizi překonat, ale s tím co vím...
jaké jsou vaše názory - řekly by jste, že o tom víte nebo ne ? Díky.A.
Předchozí