klidně, ať se to legalizuje. když někdo chce mít konkrétního doktora u porodu a je ochoten za to zaplatit, tak ať je to průkazné. jinak jsem proti jakýmkoliv poplatkům za zcela standartní věci. třeba kamarádka se mě ptala, když jsem byla poprvé těhotná, o kolik si gynekoložka řekla peněz. nechápala jsem za co. žádný nadstandart z její strany jsem nepožadovala, jen běžné věci hrazené ze zdravotního pojištění (kdyby si za to řekla něco navíc, tak bych šla od ní jinam nebo ji někam nahlásila).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.