Přidat odpověď
Tradice... když jsem byla v pakistánu, kdo nehulil hašiš s opiem, byl divní. A oni byli vyhulenější než my vychlastaní, zlatý chlast. Já vidím taky velký rozdíl v tvrdém a měkkém alkoholu, takové víno a pivo pro mě tvrdá droga není, vím, že někomu je to fuk, prostě alkohol. Je to zvyklost. Babička paří víno už přes 70 let a je jí přáno a je spokojená. A že ho paří docela dost, jednou ji načapali i ve špitále. Ale nebývá nacucaná a ožralá. Nepije sama. Vydrží abstinovat.
Pak mám kamaráda, který říká, že je normální jen, když si zahulí. Člověk by to na něm nepoznal (že hulil). Odmítá to, že je na marihuaně závislost. Abstinovat nevydrží a teď hulí i když mají doma miminko.
No fuj, ty tvrdý drogy, co?
Ale chápu, že abstinenti to mají v pijácké společnosti těžší a jsou nepochopení. Ale to je kultura. Já když jsem nejedla vepřové, byla jsem za exota taky (každý se ptal stejně jako u alkoholu, když jsem otěhotněla), když jsem si nechala vyndat bulku a měla na ramenu jizvu na 5 blbých stehů, každý se ptal, prostě lidi zajímá, proč se ten druhý liší. A když se od většiny společnosti lišíte, tak se nedivte. nikdo vám nebrání být na svou odlišnost hrdý.
Předchozí