Ale to nebylo myšleno jako že je jen hodinu venku. Hodinu má ten cílený intenzivní pohyb. Jinak je samozřejmě venku podle počasí a jak čas dovolí. Teď o prázdninách prakticky pořád
Ovšem jak začala škola, zase to víc jak 1-2 hodiny nebude. Jak to děláte s dětma vy, když chodí do školy?
Vždyť ona přijede ze školy 2x týdně ve 3, 2x týdně v 5 a 1x týdně v 7 (už z kroužku). Do toho musí něco udělat doma, pak má doučko z angliny, 2 hodiny týdně zpěv a 2 hodiny týdně hasičský tréning. Toho času na jen tak lítání prostě víc nemá, taky se musí trochu učit a fakt trvám na tom, že v 7 bude doma.
Pokud jí zakážu úplně sladký, tak docílím jen toho, že bude mlsat potají. Už te´d si to hodně hlídá a omezuje, ale třeba v těch vedrech jsem jí zmrzlinu klidně dovolila. Má ráda Míšu, ten je aspoň tvarohový, a dá si ho místo odpolední svačiny. Úplně přestala jíst uzeniny, bílé pečivo.
Ale jako když brácha dostane gumový medvídky a rozdělí se s ní, tak mi zas přijde na hlavu postavený, abych jí zakazovala i těch 5 medvídků, co jí dá.
No, jsem zvědavá na konzultaci u doktorky. Spíš si myslím, že tam musí být nějaký vedlejší problém, protože 8 kilo za rok, i přesto, že vyrostla o 6cm, je dost. A jí spíš líp než jedla.