Ahoj, tak já jsem tedy taky rodila v Podolí (druhý porod, první byl jinde) a musím říct, že byli všichni skvělí. Já jsem o službě doktora na telefonu ani neslyšela a ani bych o tom neuvažovala. Měla jsem smůlu a v červenci, kdy jsem rodila, se zrovna rekonstruvalo oddělení, takže tam byl pěkný nával, a prostředí hrůza, ale to bylo jediné, co by se dalo vytknout. Tedy kromě jídla, které vozili z Krče a nedalo se jíst. Na sále doktor vůbec nebyl, ten mě přišel až zašít, ale porodní asistentka byla úplně skvělá, chápavá a vše mi vysvětlila. Manželovi vrazila do ruky masážní míček aby mě masíroval při kontrakcích, prvně jsem nechtěla, ale pak to strašně pomohlo. Také po porodu na oddělení byli sestry i doktoři fajn. Jen mi nedali malou hned po porodu na břicho, což jsem si uvědomila až pak, v té chvíli, jsem byla šťastná, že je zdravá. Ale hlavně Podolí doporučuji, protože tam mají výbornou neonatologickou jednotku, kdyby se nedej bože něco stalo s mrňouskem. Omlouvám se, že jsem se tak rozepsala. Eva
Předchozí