Ahoj všem,
tak u nás školka druhý den probíhala podobně jako u Veru - první den pohoda, druhý den Filípek hodně plakal, prý brečel až do svačiny
tj. asi dvě hodiny. Docela jsem čekala, že po pohodovém prvním dni mu to napodruhé dojde a bude pláč, ale že vydrží tak dlouho
akorát že tam rovnou asi chytil nějakou virozu - teda jen v neděli a dnes ráno 1x zvracel, ale raději jsem ho do školky nechtěla dát, teplotu neměl, ale byl takovej jakoby ospalej. Tak ho nechám do středy doma a ve čtvrtek zase půjde. To přerušení docházky mě štve, asi budem začínat jak napoprvé, ale to se nedá nic dělat. Hlavně doufám, že nebude plakat dlouho a brzo si zvykne. Ostatní děti mi tam přijdou v pohodě, nikoho jsem plakat neviděla, ale ony tam chodí někteří třeba dřív a taky úplně nových dětí je tam jen málo, protože třídy jsou smíšené.
Danči, co u Vás dnešek? Verunka že v pátek skoro plakala? Tak to je ještě dobrý, to bys musela slyšet Fildu, jak plakal mami mami mami a to i když už jsem tam nebyla. Stála jsem ještě asi 10 minut na chodbě s Radimkem, tak, aby mě Filípek neviděl, a pořád plakal, to víš, že jsem brečela taky. Njn.
Budu moc držet pěsti na IVF!!!
Leni, četla jsem a viděla na FB, jak jste byli v nemocnici, tak snad operace pomůže a už si nevytrpíte žádný ošklivý laryngitidy! Ty už by teď neměly bejt možný, jestli to dobře chápu, ne? A hledáš nové bydlení? Já myslela, že jsi něco nového už měla...
Veru, Jáji, ahoj! Jo a pročpak Jája nemá net?
Dobrou holky!