Ahoj holky,
vsechny vas moc zdravim a chvalim fotecky prvnacku, taky nemuzu uverit jak nam ty deti rychle zestarly, jaci jsou z kluku frajeri a z holek slecny.
Ja mam letos prvnaky dva, Renca se dostala na setilety gympl,tak me trosku mrzi ze ses luckou na zakladce minuly, ale nemeli moc dobry kolektiv ve tride, tak nebylo na co cekat, jsem rada ze je jinde a snad to zvladne. prvniho jsme stravili ve skole asi 20 minut, pani ucitelka se jen seznamila s detmi, rozdala reklamni darecky, opasovala serpou,oznamila par organizacnich veci a slo se domu. Tento tyden maji deti dve vyucovaci hodiny, pristi tyden tri a pak uz normalni rozvrh. Trida vypada klasicky, pul tridy lavice,na druhe pulce koberec na hrani, deti je 20.
Doplnuji galerii prvnacku.
Lucka 1.9.2011
Dva prvnaci, povinne foto jeste doma na zahrade, za vratkama uz pujde kazda na jinou stranu.
Ve tride,
Pred skolou, kde jsem i ja chodila do prvni tridy (docela mevydesilo kdyz jsem si ted spocetla pred kolika to bylop lety, no co uz)
a jeste jedna z prazdnin
a tip na vylet - tarzanie raztoka, asi nejvetsi lanove centrum kde jsme zatim byli s rozhodne nejnarocnejsi trasou pro deti nad 100cm, byl to opravdu mazec. Lucka misty tak tak dosahla na nejaky uchyt a nekolikrat prekonala sama sebe. Byl to skvely test na fyzickou i dusevni silu, Lucka ukazala ze ma oboji, snad ji to ve skole pomuze. stejne tak to preju i vsem ostatnim prvnackum, at se jim dari a at do skoly chodi radi!!!!!
Jo a hlasky u nas zatim nic co by stalo za zminku, jen Renca poucovala Lucku s kym je lepsi psat ukoly, jako ze s mamkou to bude hned, ale s tatkou asi desetkrat na necisto aby to bylo fakt poradne... no a Luc na to: tak ja budu psat s tatkou
)