| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tý jo holky, tak já mám už za sebou první "konflikt" s paní ředitelkou. Sem si teda dovolila strašnou gauneřinu, vyvěsit ve škole plakát na florbal pro děti(mě poprosil trenér). Plakát byl sejmut a na druhý den se tam objevil leták na golf. Tak jsem se šla zdvořile zeptat do ředitelny, proč jako florbal ne a golf jo. Odpověď mě dostala: "protože golf nás sponzoruje". Následoval dobře půlhodinový rozhovor (ne moc příjemný), ale alespoň nějak decentně zakončený. Bože chápete to?

Jinak Mára je strašnej mastil. Všechno do těch jejich sešitů namastí děsně rychle, vůbec ho nezajímá, jak to vypadá, pak se nudí a čmárá po krajích sešitů. Za práci ve škole narozdíl od ostatních nedostal dnes ani nálepku (se teda ani nedivím).
Příklad za všechny, měl namalovaný jako vzor jablko a u něj trojku a hrušku a u něj čtyřku, tedy měl do rámečku nakreslit 3 jabka a 4 hrušky. Nakreslil 3 velký jabka a vedle toho takovou nějakou skvrnu - doma sem se ho ptala, co to jako je. A on: no to nepočítej, to sem tam domaloval ještě jedno rozšlápnutý. Hrušky byly sice 4, ale zato zase s celou větví...

No tak jsem mu mluvila dnes do duše, že pokud má za úkol namalovat 3 jabka, ať tam proboha už nedělá nic dalšího. ~:-D

Jo a chtěla jsem se zeptat, jak byste se tvářili na systém odměn? U nás mají zavedeno, že za práci navíc, dobrovolnou ať už doma nebo ve škole, pokud něco stihnou dříve než ostatní, tak budou dostávat razítka a za určitý počet razítek si pak mohou vybrat nějakou odměnu (sladkost či drobná hračka, pokud budou "šetřit").

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.