| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Fledo, já jsem teda taky odpůrce homeopatie, ale co o ní vím, tak by to dávkování nemělo být nějak zásadní, jde vlastně jen o poskytnutí určité informace tělu..U kuliček se dává tuším snad pět, ale jen kvůli tomu, kdyby v nějaké kuličce toho bylo naředěno méně.Jestli tomu věříš, tak ti to pomůže ať to dáš naběračkou, nebo na kávové lžičce, uvidíš~;)
Jinak moje děti prudily v noci těsně po porodu, v pěti měsících a potom v roce. V pěti měsících jsem to řešila tak, že jsem si je dala do postele, abych k nim nemusela vstávat, jen jsem jim hodila prso. No a v roce je zase dala z postele pryč, protože mě trápily, kopaly do mě, chtěly pořád dudat prso, už jsem nemohla..Ta mladší teda ještě pořád v posteli setrvává, zatím to nevygradovalo k takové nesnesitelnosti, jako u starší.
Asi to bude nějaký vývojový zlom, či co~d~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.