| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj holky,
tak máme Filípka zase ve školce, dneska to šlo líp než v pátek, protože jsem tam s ním chvilku zůstala, pak sice plakal, když jsem chtěla odejít, ale naštěstí si ho vzala paní učitelka na klín, zabavila ho a přestal plakal a ani pak už jsem ho neslyšela, tak snad dobrý, myslím, že během dopoledne se už jen tak nerozbrečí. Ale co mě překvapilo, dnes jsme tam přišli a byly tam asi jen 4 nebo 5 dětí, prej některý ještě nenastoupily a ostatní jsou nemocný, tak dnes to má opravdu v malém počtu. Což je dobře, aspoň se jim paní učitelka bude moct hodně věnovat. Tak uvidíme, co mi řekne při vyzvedávání.

Leni, a jak se těší Kubík do školky? Myslíš, že už si odvykl, mluví o tom? Držím pěsti, ať je to v pohodě, ale snad jo, už je větší a nějakou zkušenost má...no hlavně bude záležet, jak se mu tam bude líbit s novýma kamarádama a paní učitelkou.

Danči, co Verunka, už neplakává? Já v to pořád doufám, že to bude jen lepší a že se to nezlomí už zpět. Včera jsem si tu četla nějakou diskuzi, kde byla maminka taky doma s mladším prckem, a holky radily dávat třeba jen na některé dny v týdnu... já jsem si myslela, že je lepší pevný režim, tj. po-pá... ale uvidím, možná je to hodně, když si můžu dovolit ho tam nedávat denně, třeba zkusíme vždycky jen 3-4 dny v tahu. No taky uvidíme, jak často bude nemocnej, že :-)

Veru, super, že máte prodloužené smlouvy, a díky! Sílu potřebuju i já, ale hlavně myslím na Filípka, v pátek mi bylo těžko, protože plakal ještě když jsem šla, dnes se mi odcházelo líp, když neplakal. A Tobě pevné nervy do rodinných vztahů!

Zatím papa!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.