Potřebuji se naučit nazpaměť skloňování a časování ve starořečtině. Máte nějaký osvědčený způsob, jak se učit zpaměti? Prosím neraďte mi např. hledání souvislostí, podtrhávání apod. - to jde u jiného typu látky a s tím bych si rady věděla. Dělá mi problém memorování. Věkem to taky asi není, měla jsem s tím problém vždy. Dělám si tabulky, zvýrazňuji barvami, ale prostě se to musím nadrtit. Udržím to v hlavě tak půlhodinu a pak je to zas v čudu :-(
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.