Za mě musím konstatovat, pokud se manželé nedomluvili jinak:
- do mobilu se parnerovi neleze
- třetí do páru nepatří (děti jsou výjimka
)
Pokud vlezu manželovi do mobilu, je to moje chyba. Jako bonus existuje určitá
možnost, že zjistím něco, s čím se jen tak nesrovnám
Asi mě bude štvát moje slabost (že jsem já, husa, do mobilu lezla), buď se přiznám, posypu si hlavu popelem nebo se budu užírat sama.
Pokud je mi manžel nevěrný, je to jeho chyba. Jenže.. jak už v to v životě chodí, manžela tato chyba nebude štvát jako jeho slabost (i když i to je možné, ale spíše výjimečné), ale naopak - aby svou chybu zamaskoval začne sekat další chyby, lhát, mlžit a třeba dále podvádět atd. Pokud by se v případě odhalení nevěry vytasil do protiútoku slovy "můžeš si za to sama, nemělas mi lozit do mobilu", nazvala bych ho manipulátorem.
Tímto vůbec nechci říct, že máte vedle sebe položit jeden trestný bod pro zakladatelku a pro jejího manžela jeden trestný bod za flirtování, druhý za podvádění, třetí za nevěru, čtvrtý za manipulaci. O tom řešení problémů není. Ale už jen to, že se zakladatelka stydí???
vyjevit své pochybení před manželem, který minimálně? flirtuje, místo toho se bude trápit a užírat, mi přijde pro vztah alarmující.
Fakt, že se manžel jeví jako pozorný a milující, nevěru prostě nevylučuje. Viz můj manžel