my jsme u něj byli ve třech letech a až ted..no samo že mě dořval proč jdu až ted když má malý as, zajímavé že dvakrát prošel rukama spcéčkem, sledovala ho koordinátorka i ve škole, dělala CARS a nevyjádřila se nijak že yb mohl být, oni pokud řekneš že nic nestaví do řad, tulí se, změny mu moc nevadí-no jasně, je zvyklý protože ho na ně připravujeme-tak se vysmějou že takhle autista nevypadá...
takže vlastně bere ritalin druhý den a já normálně čumím co to s ním dělá, o tom druhém léku mi říkal taky, že bych si ho platila, ale jedna maminka mi říkala že ho proplácí pojištovna, tak nevím, kdysi mi neuroložka říkala že kdyby došlo na medikaci volila by právě tohle místo ritalinu...já jsem se tomu dlouho bránila, ale ve škole musí dávat pozor, on se soustředí jen chvilku, vše si pamatuje protože to na mě vychrlí sotva pro něj příjdu, úkoly si značí...tam problém není...on mu ho nasadil proto aby se soustředil a naučil se sociálním vazbám, nebo jak bych to napsala, aby si uvědomil že nemůže lidem vstupovat do rozhovoru a vykládat jim co on má rád, nemůže se každému představovat atd...