Přidat odpověď
Dobré odpoledne,píšu proto,že jsme se trochu octli ve finanční tísni a přemýšlím o tom,jak ušetřit.Byli jsme zvyklí kupovat kvalitní maso,šunku s velkým poddílem masa,sýry...prostě vše jsem kupovala spíš podle kvalitních složek...a teď bych se potřebovala naučit nějaké fígle,jak to udělat,aby to nebyla taková pálka,nákupy a vaření...vím určitě,že nechci kupovat nějaké jogurty plné želatiny a šunku plnou vody a mouky,je ale něco mezi tím,co je taková odpovídající alternativa...?
Já jsem si teď vlastně musela přiznat,že umím vařit jen z kuřecích řízků,kotlety,kýty...ale neumím využít takové to levnější maso,protože mě to před tím nenutilo....
Poradí mi nějaká dobrá duše,nějaké tipy,aby to tolik nestálo,ale nešlo to příliš na úkor kvality?
Děkuji za názory....
Předchozí