Přidat odpověď
já kombinuju levné a dražší potraviny. nešetřím na šunce, sýrech, jogurtech a jiných polotovarech. šetřím na základních surovinách. nekupuju drahou luštěninu, ale levnou. pokud nedělám itaské rizoto, tak kupuju levnou rýži, kupuju obyč chleba, ne drahé bulky. místo ochucených jogurtů kupuju kvalitní bílý, nejlépe řecký a to ve velkém belíčku, když to rozpočítáš na kelímky, vyjde to skvěle a ochucuju ovocem a marmeládou - dělkám si domácí věci - např. dneska si dělám vlastní ezinkovou šťávu, asi10 litrů. jedna půllitrová flaška mě vyjde asi na 5 korun. marmelády, kompoty, zelenina, to vše lze sehnat sezonn velmi levné. udělala sem si ze zeleniny základ pod maso, který použiju v zimě.... zase např. šetřím v surovinách jako mouka, cukr, místo prsíček z kuřete kupuju třeba kupu kuřecích křídel, namarinuju, peču, to samé stehenní špalíčky, nebo koupím v akci celé kuře a porcuju si ho do mrazáku
Předchozí