| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ano je možná pozdější ovulace mám to přímo od mudr.Tento měsíc jsem otěhotněla až 27 DC.Píchala jsem si injekce na podporu ovulace a když už jsem byla 18 DC musel to doktor stopnout protože dozrávali 3 vajíčka a to je na IUI moc~a~.Odcházela jsem od něj s radou že se máme snažit sami a že ovulace bude asi za týden.A byla poznala jsem to podle bolesti v podbřišku.Tak sme se s manžou snažili i když jsem tomu nevěřila ,protože jsem po několika IVF a IUI a mám jen jedno dítě.Přesto jsem si udělala test asi 10 dní po ovulaci a bylo to tam.Ještě jsem týden počkala než sem navštívila mudr a s manžou jsme se dohadovali kolik jich bude.Prvního září jsem byla na UZ a je tam jen jedno,ale i tak díky přírodě za ten zázrak.16 jdu zase na UZ a doufám že už bude vidět~s~a bude všechno ok.Tak že jsem příklad toho jak si příroda s námi zahrává.Po tolika návštěvách u lékařů a tolik hormonů co jsem do sebe naprala v ijekcích a ono to potom přijde samo~t~Přeji všem hodně úspěchů vve snažení a neházejte flintu do žita.Jednou to vyjde.~x~~x~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.